torstai 20. marraskuuta 2014

Raskaus

Hei kaikki!


Olen Roosa ja oon 17 vuotias, oon tulossa teiniäidiks nytten huhtikuun 29 päivä. Sain tietää että oon raskaana joskus ennen mun synttäreitä elokuussa, sehä oli mulle vähän pieni shokki kun oon kummiski vasta nuori, mutta sitten mä lepyin siihen ajatukseen että musta tulee äiti nuorena. 
No mä en uskaltanu kertoa mun omille porukoille päin naamaa mä pelkurina lähetin viestin mun äitille kun ne oli lähteny mökille, lähetin vaan äitille että ei vihais mua kun oon raskaana, mutta tyhmä mää ei mun porukat vihaa mua sen takia. 

Syyskuussa mä lopetin koulun kesken, mä en nähny siinä mitään järkeä, mulla oli niin pahat alkuraskauden oireet, niin jäin pois koulusta. Nyt mä oon niinku tähä marraskuuhun asti kököttäny vaan kotona ja käyny välillä töissä ja nytten mä haen vanhainkotiin töihin ennenkun mä jään äitiyslomalle.

Mulla on nytten rv 17+2 ja ootan tosi innolla nytten 15. joulukuuta on rakenneultra niin saa tietää kumpi sieltä tulee tyttö vai poika 
Mä menin lapsen isänkaa kihloihin 16.10.2014, me muutettin vasta äskettäin uuteen kotiin, vähän isompaan mutta kaksioon joka on just sopivan kokonen meille kaikille, Mun oma perhe asuu mua tosi lähellä jolta saan tukea tähän asiaan.




Mulla oli alkuraskauden aikana aivan hirveä paha olo koko ajan kaikki kuvotti mua, kaikki hajut ja entisen mieleiset herkut ei enää mee alas ollenkaan. Mä olen onnellinen tästä raskaudesta, se sai mut tajuamaan että nyt pitää rauhoittuu eikä juoda joka viikonloppu. Mä poltin ennen raskautta ja lopetin samantien kun sain tietää, että ootan sehä oli tosi "vaikeeta" mitä oon niin väittäny, mutta ei se nyt niin vaikeeta ollukkaan, nyt mietin vaan oman lapsen parasta ja kihlatun. 
Oon ostanu jo kaikki vaunut, pinnasngyn jne...
kaikki löyty niin halvalla paitsi vaunut, niin oli pakko ostaa kun löyty sopivanlainen.

Nyt tässä ei ole kun vain odotettavissa että saisi oman "ahmatin" syliin ensimmäistä kertaa, sitä hetkeä en malta odottaa <3 










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti